Radioloog Online Uw persoonlijke Radioloog Online

de Bondt

Dr.R.B.J.de Bondt


Doctor R.B.J.de Bondt heeft voorafgaand aan de opleiding tot radioloog klinische ervaring opgedaan als arts-assistent KNO heelkunde in Engeland en vervolgens als arts-assistent Heelkunde en Hoofdhalschirurgie in het NKI/Antoni van Leeuwenhoekhuis te Amsterdam.

Tijdens de opleiding radiologie in het MCH Westeinde Ziekenhuis en het UMC Nijmegen, heeft hij een tweetal verdiepingsstages gevolgd op het gebied van hoofdhals oncologie en oorpathologie in het UZ Leuven en AZ Brugge in België.

Gedurende zes jaren is hij werkzaam geweest als staflid radiologie aan het UMC Maastricht met aandachtsgebieden Mammadiagnostiek, Hoofdhals- en Neuro-radiologie.

In 2010 heeft hij met succes een promotieonderzoek afgerond met als titel: "New horizons in lymp node imaging in head and neck cancer". Hier vindt u ook een lijst met zijn publicaties, boek-hoofdstukken, prijzen, voordrachten en presentaties. Tevens is hij actief als reviewer voor de wetenschappelijke tijdschriften European Radiology, European Journal of Radiology en Head Neck.

Radiologische specialisaties:
Hoofdhals radiologie. Neuro radiologie. Mamma radiologie.

Ervaring:
2004-2009: Staflid radiologie UMC Maastricht.
2009-Heden: Maatschaplid Radiologie Isala te Zwolle.

Opleiding:
1989-1996 Opleiding tot arts AMC.
1996-1997 Senior House Officer KNO Kent County Ophthalmic & Oral Hospital, Maidstone, Kent, Engeland.
1997-1998 Arts-assistent KNO & Heelkunde NKI-AvL.
1998-2004 Opleiding Radiologie Westeinde Ziekenhuis Den Haag.

Publicaties vindt u hier.

BIG-nummer: 49045998301